Home


Wat begon als een gek idee op een gezellige avond rond het kampvuur is het hart geworden van
Essentia Natura: gedrag-en gezondheidscentrum voor mens en dier.


Een symbiose tussen emotionele en cognitieve intelligentie
Zien, voelen, proeven, ruiken en horen, het geheel beleven.Je kan bij ons terecht om kennis op te doen over het gedrag en de gezondheid van u en uw dier(en).

Consults, coaching,  trainingen, cursussen, workshops in theorie en praktijk. Deze kunnen gaan over mensen, honden, katten, paarden, natuur, kruiden, het maken van Ecosystemen en nog zoveel meer.

De rode draad is altijd een ruim denkpatroon, onze connectie met de natuur en diervriendelijke handelingen.

Essentia Natura wil iedereen helpen die er nood aan heeft, anders denken en een poort, een verbinding of link zijn die toegankelijk is voor iedereen. Service en opvolging dragen we hoog in het vaandel. We willen jou en/of je dieren als een individu behandelen en de tijd investeren die elk individu nodig heeft om zijn authentieke persoonlijkheid te laten ontplooien. Je zal voelen, zien en horen dat jij uniek en waardevol bent.

We werken samen met experten die dezelfde visie en missie delen. Zo kunnen wij vanuit ons netwerk voor iedereen op een deskundige manier op zoek gaan naar een op maat gemaakte oplossing. Een eindeloos aanbod aan mogelijkheden met behoud van onze visie.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.