PsychotherapieAls mens dragen we allemaal een rugzak aan ervaringen met ons mee. Deze rugzak is gevuld met positieve en negatieve ervaringen. Soms kan deze rugzak te zwaar worden. Samen kunnen we kijken wat er in jouw rugzak zit. Dit doet we in een veilige omgeving, waarin jij het tempo bepaalt. Je krijgt de ruimte om je grenzen te ontdekken, aan te geven en/of te verleggen. Wij gaan graag samen met jou op pad om onbekend terrein verkennen en nieuwe paden bewandelen.


In the middle of every difficulty, lies opportunityWe werken op de manier die bij jou past, met respect voor jou en je omgeving. Dit wil zeggen dat er steeds afstemming is met jouw vraag en jouw behoeftes. Misschien is dat werken via beelden, het lichaam, een tekening,.. We beschikken hiervoor over een waaier van technieken (cognitieve, gedragstherapie, psychoanalyse, Gestalttherapie, psychosynthese, systemisch werken, contextuele benadering, creatieve therapie, NLP, …). Ook therapeutische ondersteuning met paarden is mogelijk. Samen zullen we taal vinden voor jouw verhaal.

Tine is IV therapeut bij Essentia Natura en Huize Zelf en is gespecialiseerd in traumaverwerking. Ga je door een moeilijke periode? Loop je vast? Zit je niet goed in je vel en weet je zelf niet goed hoe het verder moet? Wil je graag jezelf terug vinden of herontdekken? Ben je opzoek naar taal om jouw verhaal te vertellen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek – € 65,00 (90min.)

Vervolgsessie – € 55,00 (60min.)

Koppeltherapie – €75,00 (90min.)

Er zijn tussenkomsten voor psychotherapie sessies mogelijk bij de verschillende ziekenfondsen. Wij ondersteunen je hier graag bij. 

Tine Van Rooy
Reigerstraat 10
2400 Mol

+32 475 26 40 26
tinevanrooy@gmail.com


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.