Hippo Mania


Verloopt de communicatie tussen jou en je paard niet altijd even vlot? Heb je soms het gevoel dat je paard niets van jou begrijpt, en andersom ook niet? Heb je het gevoel dat je niet echt vooruit komt samen, omdat frustratie of angst in de weg staan? Wil je wel graag een hechte band met je paard verkrijgen en met minimale signalen of zelfs in vrijheid communiceren? Wil jij leren hoe je je paard kan lezen en begrijpen, zodat je trainingen met sprongen vooruit gaan en een echte ontspanning zijn? Dan ben je bij Hippo Mania aan het juiste adres!

Everything you do with a horse is a dance.
– Buck Brannaman –Ook ik botste lange tijd tegen deze problemen aan, tot ik het over een andere boeg ging gooien. Door middel van Horsemanship zal ik je leren hoe je je paard kan begrijpen, en hoe je ervoor kan zorgen dat jou paard jou ook begrijpt. Anderzijds is het ook van belang dat je paard fysiek sterk en soepel is, en zich goed in zijn vel voelt. Daarom hecht ik eveneens veel belang aan het rechtrichten. Welke discipline je ook beoefent, dankzij de aanpak van balanced horsemanship ga je gegarandeerd met sprongen vooruit! Ben je benieuwd? Boek dan een kennismakingsles! Vond je het toch maar niets? Dan wordt de les niet aangerekend!


Je kan privélessen nemen zowel in het rechtrichten, grondwerk als het rijden, dit alles vanuit de principes van het Horsemanship. Verder kan je tevens zelf een lesdag organiseren, voor meer informatie kan je een mailtje sturen. Of wil je graag eens helemaal ondergedompeld worden in het horsemanship verhaal? Dan kan je kiezen voor een trainingsdag of -weekend. Hierin komen zowel theorie als praktijk aan bod!

Tarieven

Les 45 min€ 40
Les 60 min€ 50
Groepsles 2 personen€ 80
Groepsles 3 personen€ 90
Trainingsdag (meer info)€ 120
Trainingsweekend€ 200
10 Lessenkaart (meer info)€ 450
Kids privéles (tot 14 jaar)€ 25
Kids 10 lessenkaart (meer info)€ 230
Paard in training (meer info)€ 950
Jaaropleiding Horsemanship (meer info)€ 2450

Deze prijzen zijn exclusief de reiskosten voor de lessen op een andere locatie. Bij lessen op verplaatsing wordt een kilometervergoeding aangerekend. Eerste 10 km: gratis, 10 – 20 km: 5 euro, 20-30 km: 10 euro, 30-40 km: 15 euro Indien u een les wenst te annuleren dient dit 24 uur op voorhand te worden meegedeeld. Bij latere annulering wordt de les in rekening gebracht. Prijzen geldig vanaf 1 april 2020.


Hippo Mania

Arifka Dujardin
Kromstraat 86
2491 Olmen (Balen)

+32 474 37 71 60
info@hippomania.be
BE 0667 984 857
www.hippomania.be

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.